sfc logo tekst

korps commando troepen

MOERDIJKS ONDERNEMERSONTBIJT  | DO 24 NOV 2022

Op donderdag 24 november vond het Moerdijks Ondernemersontbijt plaats in theaterzaal De Vlakte in Hotel de Borgh. Samen met de lokale ondernemersverenigingen Zevenbergen, Fijnaart en Klundert is er een inspirerend programma in elkaar gezet voor onze lokale ondernemers.

Dit jaar met het thema Vrijheid & Ondernemen, verzorgd door de SFC!

Dat je vrijheid niet vanzelfsprekend is, bleek maar weer eens. Maar liefst 160 lokale ondernemers hingen, tijdens het goedverzorgde ontbijt, aan de lippen van de gastspreker: officier van het Korps Commandotroepen.

Hij nam ons mee in zijn wereld en werkveld tijdens de evacuatie in Kabul. Een wereld die voor de meesten van ver van de werkelijkheid verwijderd is. Het raakt de aanwezigen, de zaal is muisstil, er wordt aandachtig geluisterd en er worden de nodige vragen gesteld.

Wat een bijzonder en zwaar werk doen de kerels van de special forces. Werk waarbij je fysieke gesteldheid enorm belangrijk is, maar je mindset en veerkracht misschien nog wel veel belangrijker! Deze mannen worden tot het uiterste gedreven om hun missie te doen slagen.


Copyright 2022 © SFC   |   Powered by: Somerwil